Articole

 

 

    david lelaPrimesc acest mesaj de la Dumnezeu pentru voi, dragii mei tineri şi nu numai. Un mesaj fără prea multe explicaţii teologice. În timp ce vă scriu, Duhul lui Dumnezeu îmi spune că voi aveţi nevoie să ştiţi ce e în spatele muzicii dincolo de cuvintele: păcat, atenţie, pericol, succes, bani, vedetism, compromis, popularitate etc. Voi aveţi nevoie de adevărul clar şi pe înţelesul vostru, iar eu nu voi face altceva în cele ce urmează, decât că voi scrie doar ce El îmi spune să scriu. Voi scrie nu din lumea google, nu din auzite, nu din prezentările altora, nu din filme sau cărţi, ci voi scrie din trăirile personale care au avut loc în perioada anilor de neascultare, în multele trăiri duplicitare: deşi cântam în mediul creştin, totuşi, viaţa mea din spatele scenei, era o viaţă plină de păcate care s-au născut pe fondul muzicii. Ani în care am iubit muzica mai mult decât orice alt lucru în viaţă. Pot să fiu mai direct cu voi? Am iubit muzica mai mult decât pe Dumnezeu!

Lasă-te schimbat de ce vei citi, lasă-L pe Dumnezeu să lucreze la inima ta în aceste momente şi El să te aducă pe cea mai frumoasă scenă a vieţii tale(Matei 6:6), El să te ducă spre adevăratul loc al închinării în duh şi adevăr (Ioan 4:23), iar dacă va trebui să faci o reformă în viaţa ta după ce vei citi aceste versuri, fă-o indiferent cât te va costa. Îţi şoptesc cu toată sinceritatea, merită. Poate va trebui să arunci discurile tale în foc, stick-urile usb, muzica din telefon sau din laptop sau să le distrugi pentru totdeauna şi în urma acestor lucruri ca răsplătire şi rod o pace deplină te va însoţi pentru tot restul vieţii tale!


© 2023 Biserica Penticostală Nădlac, jud.Arad - Str.Independentei nr.58 - info@pentinadlac.ro - Toate drepturile rezervate.